Esipuhe

5.10.2011 02:30

Kaivoin juuri arkistoja. Ensimmäiset omat sivuni tein vuonna 1997. Tarkemmin aikaleimat vanhimmissa säilyneissä versioissa kertovat ajankohdan olleen ‘16.10.1997’. Siitä on ihan kohta 14 vuotta aikaa. Maailma on siinä välissä todellakin muuttunut.

Olen ylläpitänyt välillä aktiivisesti ja välillä todella passiivisesti omia henkilökohtaisia sivujani. Viimeisen pari vuotta sivuni olivat pääosin pois pelistä, visioissani uusi versio oli ihan kohta tulossa. Ei tullut ihan samassa mielessä kuin aikanaan. WordPress korvasi tarpeen tehdä omat sivut omalla tekniikalla. Tämä vaikuttaa hyvältä enkä enää jaksa keksiä pyörää uudestaan.

Ensimmäisen blogini kirjoitukset ovat nekin lokakuulta, mutta vuosi on ollut 2001. Siitäkin on kymmenen vuotta. Ne ovat säilyneet aivan puhtaasti tuurilla. Katsotaan, jaksaisinko tuoda ne tänne vanhoina merkintöinä vai jätänkö bittihistoriaan muinaismuistoina.

En ole enää varma, milloin sivujeni reinkarnaatiot ovat tulleet ja menneet. Tämä lokakuu tuo kuitenkin kuudennen version omista sivuistani. Sanon tätä nyt nimellä ghc:n kirja. Kirjoitan tänne luultavasti melko harvakseltaan, mitä päässäni tapahtuu. Välillä päivittämisessä voi tulla pitkiä taukoja, mutta joskus niitä voi tulla tiheämminkin. Katsotaan. Materiaali voi olla ahdistavaa tai suorastaan monia häiritsevää, siitä jo pahoittelut etukäteen, etenette kuitenkin omalla vastuulla. Osoite tänne on, kuten jo vuosikausia, http://www.iki.fi/ghc – se, missä sivut oikeasti ovat vaihtelee, mutta tuo URL tuo aina perille.

© 1997-2011, ghc